Mobile Apps

Promotion In Motion

Promotion In Motion ви овозможува да одберете зделки за кои сте заинтересирани. Со категории како ноќен живот, мода, храна, автомобили, можете да одлучите да ги добиете само понудите за кои сте заинтересирани. Никогаш повторно да не бидете спамирани со понуди кои никогаш не сте ги побарале или немате интерес за нив. Promotion In Motion ви овозможува да дефинирате колку далеку треба да бидат понудите. Вие не сакате да одите километар за одличната понуда, изберете да бидете известени само за оние кои се поблиску.

View more ...