Canon Professional

Canon Pro

И понатаму сме префериран партнер за голем број на професионалци во областа на печатењето. Годинава поставивме дури 3 апарати од серијата Canon imagePRESS 6010VP, со што обезбедивме продукциска брзина на печатење (без намалување на брзината при печатење на подебели хартии), одличен квалитет на отпечатокот и професионална сервисна поддршка.

View more ...