Сопствени Софтверски Решенија

Веб back-end (API), самостојни веб апликации, десктоп апликации или целосно опремени сложени корпоративни решенија кои ги комбинираат сите десктоп, веб и мобилни апликации за да ги подобрат и забрзаат процесите на претпријатието, додека зачувувањето на безбедноста и заштитата на податоците на највисоко можно ниво е дневната рутина на тимот на аbix.

Learn more ...

Потреба на Таленти

Обезбедуваме ресурни услуги од комплетни тимови или членови на тимот кои го дополнуваат тимот на клиентот со висококвалификувани, искусни развивачи кои обезбедуваат поголема вредност на проектот, пократко време на испорака по пониски трошоци. Достапни се два работни модела клиентски-менаџиран и abix-менаџиран модел.

Learn more ...

Хардверски Решенија

Напредните технологија на Canon за обработка на слики овозможуваат практични и високо ефикасни работни средини. Од канцелариски мултифункциски уреди кои ги задоволуваат различните деловни потреби до широк опсег на печатари, кертриџи со тонер, софтверски решенија и услуги за документирање базирани на Cloud, Canon нуди широк спектар на канцелариски решенија и услуги кои испорачуваат доследно високи стандарди за квалитет во целиот свет.

Learn more ...

Сервис & Поддршка

Откако ќе направите инвестиција во опрема на Canon, ќе сакате да ја заштитите вашата инвестиција и да ја зголемите нејзината корисност. Договорот за услуги од аbix е следниот логичен чекор за дополнување на вашиот систем

Learn more ...

Управување со Печатарски Услуги

Со Canon MPS, ние работиме со вас за да разберете што точно трошите за печатење и каде го трошите. Оваа информација потоа може да се користи за дизајн на решение за печатење кое ќе ги намали трошоците и ќе ја намали неефикасноста. Всушност, Canon MPS веќе им помогна на клиентите да ги намалат трошоците за печатење до 60%. Со редовни прегледи ние гарантираме дека вашата рентабилност ќе се постигне и вашите цели се исполнети сега и на долг рок.

Learn more ...

Зошто Abix?

Ние нудиме услуги за развој на софтвер, кои се движат од мобилни и веб апликации, алатки, до решенија за претпријатија. Со одделни тимови кои се специјализирани во нивниот домен (мобилен / веб / претпријатие) и програмери со долгогодишно искуство и секогаш на најсовремена технологија за развој на најновите технологии, можеме да гарантираме брз обрт, квалитетен код и програмери ентузијасти кои секогаш се трудат да дадат поголема вредност на производот.
Со Canon MPS, ние работиме со вас за да разберете што точно трошите за печатење и каде го трошите. Оваа информација потоа може да се користи за дизајн на решение за печатење кое ќе ги намали трошоците и ќе ја намали неефикасноста.

Новости

Клиенти кои одбраа да работат со нас!