Преглед на проектот

ProTouch, револуционерен дигитален систем за канализација и камерен систем за канализациска проверка, е најнапреден во индустријата, со првиот целосно дневно осветлен екран. Таа е идеална за инспекција на колапс на одводни цевки.

Детали за проектот

Tags :