Преглед на проектот

Sangbókin е збирка на популарни песни кои најчесто се пеат кога фарските луѓе се собираат. Сите песни имаат музички нотации што ја прави апликацијата уште покорисна бидејќи песните можат да бидат придружени со гитара, пијано или било кој друг инструмент. Вклучува музички нотации и илустрација на гитарски акорди.

Детали за проектот

Tags :