Преглед на проектот

Текстуална синхронизирана апликација Audiobook, која му овозможува на корисникот да чита, да слуша или двете, да ја прилагоди брзината на плејбекот, да пребарува низ книгата, да снима белешки, да го прилагодува изгледот на книгата и лесно да ги пребарува содржините на Google / Wikipedia / Dictionary.

Детали за проектот

Tags :