Преглед на проектот

Апликацијата беше развиена во соработка со Националниот одбор за здравство и Здружението на акушерки. За оние кои треба да имаат бебе … Бременоста седмица по седмица, дневник за вашите мисли и слики, водич за родилишта, видеа со инструкции, докторски и акушерки состаноци, совети за утринско гадење, како да јадете, пиете и вежбате .. .

Детали за проектот