Преглед на проектот

ProScreen v3 е уникатна, брза и лесна за употреба алатка за објавување на дигитални ознаки, со користење на познати алатки како Microsoft Powerpoint или MMS за објавување на брзи пораки и одлични презентации за широк опсег на напредни и професионални видео позадини. Стандардизиран интерфејс за автоматска презентација на содржини и API-и кои се подготвени за работа за лесна интеграција со надворешни системи или услуги.

Детали за проектот

Tags :