Преглед на проектот

Апликацијата Spartan Tool SparVision 200 се користи за поврзување на системот за проверка на цевки SparVision 200, обата развиени од Abix. Апликацијата му овозможува на корисникот да пренесува видео во живо од глава на кабловска камера од 200′ со притискање, снимање, репродукција, снимање на снимки, пресликување на звук и уредување. Фаровите на фотоапаратот може да се прилагодат со користење на контролите на допир. Апликацијата ја спојува функционалноста на заедничкото споделување за да го поедностави   испраќањето на вашите датотеки до клиентот.

Детали за проектот

Tags :