Преглед на проектот

Panzer Geekz е трка на загатки базирани на физика, инспирирана од куглање, мини-голф и уништување!
Проверете видео на закачка на http://www.youtube.com/watch?v=eUXBCv0nuzc. Оваа игра е сеуште во развој и излегува некаде во 2012 година.

Детали за проектот

Tags :