Преглед на проектот

MyBaby е iOS и Android апликација, администрирана преку веб-интерфејс. Тоа ви овозможува да ги следите развојот на вашето бебе, да водите дневник и да го споделувате, истовремено обезбедувајќи корисни статии во вистинско време и фаза на развој на бебето, како и да ве известат за важни чекори и моменти, како што се инокулациите.

Детали за проектот

Tags :