Преглед на проектот

Некогаш си обожувал пријател? Дали некогаш сте се запрашале дали еден од твоите пријатели е сам? Дали некогаш сте сакале да го знаете статусот на врската на сите ваши пријатели? Користејќи тајна формула Match My Circle претставува уникатна претстава за статусот на врските на сите ваши пријатели и семејството. Користејќи ја оваа тајна можеш да собереш храброст и да побараш некој пријател на кафе, или можеш да ја искористиш оваа апликација за да станеш модерен стројник и да ги поврзеш пријателите кои се сингл. Match My Circle е алатка за тоа.

Детали за проектот

Tags :