Преглед на проектот

Апликација за резервации за такси, со автоматска локација, сопствени упатства, ажурирани статуси и модификација на резервации. Апликацијата комуницира со веб-услуги исто така развиена од Abix за да ги ажурира барањата.

Детали за проектот

Tags :