Преглед на проектот

Земете ја топката и движете се против гравитацијата со поместување нагоре по ридот навалувајќи го уредот. Немој да се забавуваш, лесно ќе стигнеш … Не е лесно возење. Внимавајте да ги избегнете дупките и да ги надминете пречките.

Детали за проектот

Tags :