Преглед на проектот

iOS игра администрирана од веб-модул. Во оваа игра, играчот е на мисија да ги лоцира доказите расфрлани во реалниот свет што може да се идентификува само преку леќата на нивниот мобилен телефон. Доказите мора да бидат лоцирани доволно брзо; инаку лошиот ќе избега.

Детали за проектот

Tags :