Преглед на проектот

ТХ серијата вклучува апарати од 24, 36 и 44 инчи, при што нуди комбинација од водечки квалитет и извонредни брзини на печатење, иновативни функции, мали работни трошоци, едноставно одржување и сигурност која е својствена за Canon.

Детали за проектот