Преглед на проектот

 

Дизајниран за максимална продуктивност со брзина од 85 стр/мин. Решението може да одржи константна брзина на испис, дури и при печатење на подебели хартии, а поддржува максимални 256 гсм. Со можноста да се применат разни правила за користење и контрола на отпечатоците, апаратот го спречува непотребното печатење и овозможува заштеда на тонер и хартија. Во интеграција со решенија за менаџмент на отпечатоците, како што е UniFlow, може да се обезбедат детални информации за трошоците, разни извештаи и анализа на истите.

Детали за проектот